Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstruktiv oro

 

denna oro är

till för att finna de svar

man inte söker

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-18 12:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Du menar att det kan vara sååå lätt att finna svaren?
Låter ju förträffligt nästan för bra för att vara sant.
2008-09-18

  Ilona _L
Så sant!

"Oro är den ränta vi betalar
när vi lånar bekymmer
från morgondagen"

Har någon klok (inte jag) person sagt!
2008-09-18

  Hildegun Relefors
Tack för den trösten!
2008-09-18

  Regular
Mycket klok och tankvärd text...ska jag ta till mig idag...
applåd
bokmärke
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP