Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om de vägval vi gör


Öppna dörrar

Innan du går...låt dörren stå öppen
vem vet vem som kikar in härnäst,
och vet att en öppen dörr
är en symbol för möjligheter

ditt vägval blir just ditt eget
inte mitt




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 618 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-09-18 14:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
"ditt vägval blir just ditt eget
inte mitt"

generös och vacker

tar orden med mig...tack!
2008-10-28

  Yvonne Vigstrand
Så sant så...öppna dörrar ger nya möljigheter....bara man själv kan förändra sitt liv...ingen annan!

Bra skrivet!

Kramar/ Yvonne
2008-09-26

  Epione VIP
Öppen för nya möten och möjligheter..
Tyvärr så brukar den som går slänga igen dörren så hårt att den blir svår att öppna igen.
Bravo
2008-09-21

  Blåbäret
så sant skrivet...en öppenhet för de möjligheter och tillfälligheter som händer oss, och deras tillåtelse att få påverka våra liv...öppet och välkomnande istället för stängt och slutet, vilket känns kallt och ensamt...applåder...
2008-09-20

  Gunilla VIP
En öppen dörr,
leder ofta till en annan
oanad,
med möjligheter,
ofta svårsedda
innan föregående dörr
är passerad.
Tänkvärd text!
2008-09-20

    sunnanvind
Öppna dörrar skapar möjligheter..vem vet...;)
2008-09-20

  Mr Lindemann VIP
Jådo
eLLEr jodå
Så är det
Säg det m,ed ord och möt upp med en öppen dörr
Slå in fördommar och banka in vett på folk
Men var som en människa då du gör det

Med en öppen famn och vettigt sätt
slut upp och forma tanken till att våga
öppna upp
2008-09-20

  nina DeBono
Du hittade mina ord! // nina
2008-09-19

    ej medlem längre
Ett bra sätt att se på att gå skilda vägar... avspänt och öppet
2008-09-18

  Sladjana Zubcevic
"Innan du går...låt dörren stå öppen"
Underbart skrivet!
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~