Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död

Någon av oss måste dö, men ingen vet vem för det är våra själviska tankar som styr våra liv.
Någon av oss måste dö, men ingen vet vem för det är tron på livet som leder oss vidare.
Du eller jag kommer att dö, men jag vet inte vem för det är ju du som får välja vem.
Om du väljer mig så kommer du leva väl, för du hatar ju mig, men om du väljer dig så kommer jag krångla till det så att det blir jag, för jag älskar ju dig.




Fri vers av Ra´Zac
Läst 288 gånger
Publicerad 2008-09-18 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ra´Zac