Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

suger laget runt


feberhet
läpp mot torra tänder
hackar hunger
hackar tanke
hackar samman mandelmassan
suger girigt
saven

sista
avgrundsvrålets tunnel
ekar törst
ekar tiggarramsan
ekot av tömda papperskorgar
suger girigt
smutsen

vem är du som svarar
buteljgrönt rykande
går livet
går det
går piplaget
suger girigt
sömnen




Fri vers av halmstrå
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-18 19:20



Bookmark and Share


  fågel grå
Ibland suger
det ordentligt..
2008-10-05

    Seud P Myno
Jag vet inte varför, men jag befinner mig plötsligt i ett soppkök när jag läser den här, vid andra läsaningen i en jordkällare och en tredje gång i ett kök som städas, som måste städas. allt detta bara genom att läsa texten.

och jag förstår inte rubriken
blir därför väldigt nöjd
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå