Jesus
www.youtube.com/watch?v=qF0yHY9q6Us
Hans forna grupp The Smiths
www.youtube.com/watch?v=INgXzChwipY" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Have Forgotten Jesus
www.youtube.com/watch?v=qF0yHY9q6Us
Hans forna grupp The Smiths
www.youtube.com/watch?v=INgXzChwipY



m





m

som

i

morrissey




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-19 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP