Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L

Hon sover
med rakblad
under kuddarna,
om det skulle
bli för svårt
eller för enkelt.

Det är sorgligt
att se hennes ögon,
de fridfulla ögonen
som en gång
tillhörde ett barn
men som nu
tillhör det förflutna.




Fri vers av Persson
Läst 443 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-19 08:05



Bookmark and Share


  AndersN
Det ständiga förändringen i livet, blir vi någonsin färdiga med allt? Bra text som skulle kunna gälla allt från en ung flicka via en kvinna, medelålders dam till gamla farmor.
2008-09-20

  Yvonne Vigstrand
Aj så mycket sorg....så smärtsamt!

Men vackert skrivet!

Kramar/ Yvonne
2008-09-19

    Maria Malm
Stor sorg och förtvivlan i dessa rader. Må framtiden bära något gott med sig..
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Persson