Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har kommit med vinden





Snart flyttar fåglarna

från en tid

till nästa


Snart går vi tillbaka

till vår morgondag

där vi var lyckliga

i början av vår kärlek


När fjärilar fladdrade ur sömnen ...


Jag har kommit

med vinden

och

jag färdas

med vinden


Detta är vägen till min själ ...





Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-09-19 11:40



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Innerligt vacker poesi du för fram med vinden!
2008-09-22

  Nasrin
Mycket vackert!
att kunna färdas med vinden!!!!
2008-09-21

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert med ett litet stänk av vemod.
Applåd!
2008-09-20

  * Ammi *
gillar denna jättemycket!
sorgligt vacker vill jag nog säga om denna, på vägen mot själen ja .. den finns inom dig, möt den i gryningen .. kram
2008-09-19

  ~Leonardo~
mycket vackert uttryckt, tänk att få färdas med vinden...för att möta själen, (din i detta fallet)
2008-09-19

    ej medlem längre
En vacker dikt.. från överskriften till slutorden. Andra halvan skulle kunna vara en egen dikt:
"Jag har kommit med vinden och jag färdas med vinden. Detta är vägen till min själ"
Så fint du uttrycker det
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP