Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ironi


Existens

Jag finns,


jag ler

medan

jag linder in mina tårar.



Jag skrattar med

när

världen gråter

ironiskt

om

sin existens.




Fri vers av Syrak
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-02 19:29



Bookmark and Share


    Mejja
Läser om och om igen.
Tankeväckande.
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Syrak