Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djäkla vad svårt det var att få till en parodi på en haiku!




Haiku

 

Smäktande havsbrus

får  förlorad sjöjungfru

i lång hädanfärd

 




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2008-09-19 14:57

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
du lyckades!
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP