Foto Ulla T 

senryu

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T 

senryu




Vägs ände

 

kommer snabbare

till vägars slut än till dess

början numera




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-19 17:48



Bookmark and Share


    Scribble
Glöm inte att njuta av det
som är mitt i, så tar det lite
längre tid till vägars slut!
Kram till dig, /S.
2008-09-19

  Bibbi VIP
Jag upplever det som nya bokslut hela tiden, uppgörelser med mig själv. Kan det vara så Du menar?
Bokmärke.
2008-09-19

  Regular
En text jag får klura lite på...men gillar ju det...at klura på sånt..
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP