Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla lögn

Jag tog på mig en strykfri skjorta och gick på krogen...

lik förbannat fick jag stryk av en svartsjuk jävel..




Fri vers av Berra Bäver
Läst 840 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-09-19 18:02



Bookmark and Share


  Connie
Gillar ordlekar, denna är ju hur bra som helst ;)
2014-06-03

  aol
känner igen, bra skriftat
2010-06-22

  Gunnar Hilén VIP
fick skit i musen
2010-02-07

  Gunnar Hilén VIP
härlig lek...synd om dig ! och skjortan
2010-02-07

  Gunnar Hilén VIP
härlig lek...synd om dig ! och skjortan
2010-02-07

  Gunnar Hilén VIP
härlig lek...synd om dig ! och skjortan
2010-02-07

  Lennart Bång
haha skön!
2009-02-09

  Marie Å
Härligt skrivet....
.... vad kan man tro på i dag? :-)
2008-10-26

  Eva Langrath VIP
Härlig lek med orden

Eva
2008-10-23

  lodjuret/seglare VIP
berra som ett ess e
här i sitt lilla esse
2008-10-19

  Primavera
Skön lek med ord! :-)
2008-10-06

  Rosen VIP
Ha! du leker så fyndigt med ord...
hopparas bara det inte ligger nån sanning här...
svartsjuka jävlar finns det ju gott om!
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver