Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan


Tänk att man kan längta
Så mycket
Efter någon som aldrig funnits
Som aldrig blivit född

Tänk att tiden kan gå så sakta
När man väntar
På att få träffa
En helt ny människa




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-19 19:28



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Underbart tänk...ur längtans djup!
2009-02-10

  prinscess VIP
vilken vacker längtan
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP