Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Phoenix på nytt

kärleksdrömmar
längtan
ekot
för gammal gammal
åtrå
för sent sent
spring
genom mörka korridorer
öppna dörrar
mörker mörker
möter
död död
spring mot
ljuset
brinn! brinn!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-19 22:25

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  KristinaE
.. text på tema livet!
2008-09-20

  Anders P VIP
en vemodig skönhet i dina ord
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP