Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
levamedlivet.blogg.se


Leva med livet



Trodde du jag ville det här?
Leva med skammen.
Leva med ärren.
Leva med livet.

Klandra inte den jag var.
Se den jag är.
Hon är värre.





Fri vers av Mangetsu
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-19 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu