Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!GLÄDJE!





Min största glädje

Min mest oerhörda glädje

När Du ser på mej med Din skimrande

ömhet

När vi ser in i varandras ansikten

och livet exploderar i glädje

Glädje att vara till!

En dag till!

Vi dansar vilt i natten:

våra ögon strålar livets ljus

Alla våra våndor & mödor

får snällt vänta

tills vi njutit & rasat klart

stärkta till att ta itu med allt

Åh älskade jag älskar dej

Mmmmm älskade du älskar mej

& natten är lång......




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-19 23:50



Bookmark and Share


  glittertindra
ja, detta är glädje det du skriver om...
2008-09-20

  Blåbäret
härligt Johan...detta var underbart!
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP