Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Älskade var är Du?




Min framtida Älskade

Var är Du...?

Det undrar jag

När ska vi träffas Du & Jag?

Kan Gud få oss att finna Varandra

i världens myriader & myller?


Jag längtar så efter Dej

Längtar efter att smeka Dej

Älska Dej

Famna Dej

Åka & bada med Dej

Laga himmelsk mat med Dej

Drick dyrt utsökt vin med Dej

Purra dej tidig morgon

& gå ut barfota i daggen på ängen

Älska med dej i skogen


Var är Du?

Här är Jag




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-20 00:24



Bookmark and Share


    Bellissima
She is out there, somewhere...
2008-09-21

    pilsner2b
Hoppas du hittar den du söker!
Det gjorde jag men hon försvann.....
Så här med facit så vet i f-n om det var så bra att hitta henne....
Livet tog slut så fort!!!!
2008-09-20

  Blåbäret
du kommer att hitta henne...fin längtan här, väl uttryckt...
2008-09-20

  Lena Krantz
Vilken underbar längtan i natten!

Men längtandrömmar blir ju sanna ibland så det hoppas jag att din blir!

;o)

/L
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP