Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har putsat mina fönster

 

Jag har putsat mina fönster

men ändå ser jag inte

det jag

vill




Övriga genrer av Blomster
Läst 492 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-20 10:32



Bookmark and Share


  aol
känner ett djup bakom glaset
2008-09-24

    ej medlem längre
Så kan det vara ibland ...
2008-09-21

  Bjarne Nordbö
Kom hit och putsa mina så får vi se om vi kan se tillsammans. (det vilar något tungt i denna dikt)
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse