Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna dag


Denna dag ett smycke är
en sten av vän kristall
glimrande och skimrande
i ton av sinnlig höst

må det vila vid ditt bröst
fjäderlätt och rart
smeka leka mot din hud
till värma ro och tröst



BS-08







Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 599 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-09-20 10:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"denna dag", en dikt med rim &
rytm med ett viktigt & fint
budskap - tack
2008-09-27

    ej medlem längre
"denna dag", en dikt med rim &
rytm med ett viktigt & fint
budskap - tack
2008-09-27

  fågel grå
En mycket vacker dikt.
2008-09-26

  Yvonne
Så underbart ljuvligt. Och dina rim är oslagbara.
2008-09-23

    Maria Malm
Ett smycke för ögat att ta till sitt sinne i morgonstund. Tack!
2008-09-22

  Karin Rosberg
Så varm och go!!! fin att läsa....Tack!
2008-09-21

    Madeleine Ågren (Maduska)
En dikt att läsa för mitt barnbarn.
Ska jag göra. Fin!
2008-09-21

  Markattan
En riktig liten poesipärla ;o) Vackert!
2008-09-21

    ej medlem längre
Snyggt rimmat om hösten som vi ju tycker väldigt olika om (inte):))
2008-09-20

  Rune Thorsell
Ypperligt! Rytmen är helt suverän. Först vid fjärde genomläsningen upptäckte jag att det endast finns tre rim på de åtta raderna. Texten flyter så elegant att man tror sig höra rim fast de inte finns. Bokmärkes nu genast. Kram!
2008-09-20

  KristinaE
.. glädje och hopp i dagarna möjligheter!
2008-09-20

  Erik L
Vacker och vän skapelse. Här har du lyckats väl på nytt!
2008-09-20

  aol
du får en att gilla hösten ännu mer tack kära Bodil för din vackra dikt
2008-09-20

  friheten
väldig vacker skriven!!!
2008-09-20

  devilsangel
Helt underbart skrivet, tack!
2008-09-20

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Å vad fin, nu gillar jag hösten ännu mer
2008-09-20

  Lilla My* VIP
Så vackert Bodil! Ta vara på dagen och den tid som är**
2008-09-20

  © anakreon VIP
Tack, det glittrar i solskenet på min altan, så vackert
att jag överlåter det till min hustru!
Calle
2008-09-20

  DanSan
*****************************

Underbart BodilSan, ja dagen vi vandrar
ska levas i nuet och då kan den bli till
den vackraste juvel, smycket som vi
kan minnas i efterhand!

*APPLÅDER*

*****************************
2008-09-20

  Kristina Wallbing
Så underbart! Denna vill jag läsa varje dag och sträva efter denna känsla! Gott, mycket gott!!
2008-09-20

  Maria Zena Viklund
strålande vackert och berörande tar jag med mig vid min dag!
2008-09-20

    © Birgitta Wäppling VIP
Denna dikt är som ett smycke
som i väntan på att bli läst
ligger där och glimrar

Applåder!!
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP