Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den vänliga brännmaneten

jag har vin du har saft

ska vi fiska i våra sinnen

ska vi smeka våra tuffa minnen?

tillsammans du och jag

vi klarar det nog

bara vi

skit i tiden

den får rinna

som en tår nedför din kind

suddas ut av kylig vind

men jag fins här så du vet

som en vänlig brännmanet




Fri vers av la-poet
Läst 468 gånger
Publicerad 2005-07-29 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet