Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar efter en promenad med hunden sent en septemberkväll...


Ensamhet

Stojet tonats ner

Små, små snusande andetag

Mellan fyra väggar

Andas tryggheten

Mjuka tyg

Välkomna mig

Jag lägger min kropp till vila

Själen tar en andningspaus

Mörker omsluter varje vrå

Kylan smyger kring skyddad vik

Falnande glöd

Värmer mig

Jag ligger här

Och tänker på dig




Fri vers av merasera
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-20 19:55



Bookmark and Share


  Neela_32
Min hud knottrar sig när jag läser din text, helt underbart beskrivet om saknad och ensamhet... bra skrivet min vän
2008-09-21

  friheten
Slutet säger allt!
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

merasera