Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en rustning av bomull

 

erövrar jag världen

 

på oskyldiga ursäkters rygg




Fri vers av J A Nicander
Läst 824 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-09-20 21:10



Bookmark and Share


    Erika H
Du skriver som om dina tankar bara måste få komma ut och det är härligt att läsa.
Inte för att jag fattar allt du skriver men det spelar inte alltid så stor roll för mig. Jag gillar att få tänka till.

Den här får jag inte heller ihop. Men det finns något i den som tilltalar mig.
Det mjuka. Med ursäkter.
2008-11-29

  ia VIP
som en värdefull liten pärla
kanon
2008-09-20

  Regular
Gillade denna...mycket faktiskt...
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander