Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Kärlek du inte kan förstå

Kärlek du inte förstår
är den kärlek du aldrig kommer få.




för just den
finns här
inom mig.




Fri vers av Nerine
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-20 21:48



Bookmark and Share


  Nattljus
Kanske är det bra att hålla den inom sig ett tag :)
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Nerine
Nerine