Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet på gatan kan kosta mer


På akuten ringde de efter snuten men vad skulle jag säga?


bojorna av stål
(egentligen flätade hampsnören)
handledsfängslar
djupa sår öppnade dörrar
akutmottagningen

men vem skulle tro?


Inkörd
blod vitnar ansiktet
ser ögon
orden gräver mina kroppsöppningar


där
finner en hand ofattlig
halsen trasig
den gröna buteljen röd

långt bort ropar röster mitt namn de inte vet



Flera dagar ser jag bara bojorna av stål
(egentligen flätade hampsnören)
runt mina ord

men vem skulle tro?





Fri vers av halmstrå
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-20 22:04



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Du beskriver en grym smärta så förtvivlat stark! Ja, måtte någon tro.
2008-09-24

  Hannadraken
Brutalt läskigt.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå