Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

 

Glöm mig bort för ett tag
ty jag finns enbart i dina
minnen nu

Då du viskar mitt namn
in i natten och förväntar dig
svar

Inse då att svaret jag ger
är inte från den jag en gång
var

Då natten blir till morgon
och jag då blott finns i ditt
minne

Låt mig leva då i din tankar
döm mig inte alltför 
hårt då morgonen
nalkas

Be för mig och låt dig
se mig i det som en gång
var

Jag finns där bortom
ljuset och mörkret
 

och jag ber om ett ljust farväl




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 778 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-09-20 22:07

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  DanSan
*****************************

En mycket bra och behövlig text med
alla dessa tråkiga farväl och dödsångest
som existerar . . .

Utomordenlig trevlig läsning och som
väcker så många funderingar om det
egna varandet!

Mästerlig betraktelse.

*APPLÅDER

*****************************
2008-09-23

  anits VIP
Farväl gör så ont ibland mycket ont
men en dag blir så om så vill det
eller inte, så är det i livet, man möts
och man skiljs
2008-09-22

    Maria Malm
Ett farväl som förr eller senare kommer, både ljust och mörkt på samma gång.
2008-09-22

  * Ammi *
jag tycker det är ett vackert farväl ..
2008-09-21

  Anders P VIP
Gillar att du spränger in ord med lite ålderdomlig känsla (ty, blott) i texten. det ger karaktär
2008-09-21

    Lindizz
sorgset..avsked gör ont, vackert skrivet.
2008-09-20

  Michaela Dutius
En sorg som tvingar till ett avsked...så upplever jag orden i din suveräna dikt
2008-09-20

  KristinaE
.. mina ord överflödiga - havsbris har redan uttryckt dem!
2008-09-20

    sunnanvind
Gör ont..avsked gör himla ont!!!
2008-09-20

  genni VIP
Känner en sorg genom dessa rader, fint skrivet.
2008-09-20

  Havsbris
Jösses, vad bra du
är idag, romantisk,
sensuell, elegant,
vilken poesi, vilka
ord, känslor...

Du är på G vännen ;o)
jag blir helt mållös
hmmm så vackert!!!

Att leva efter döden
är verk!!! ahhahahah
och nu färväl efter?!
Hmmm håller med Cris
nu för att bryta liten
seriösa av stunden ;o)

natti!
2008-09-20

  Cris
Ja just det.. du var ju död.. hm.

Okej.. jag ska absolut minnas dig.
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP