Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningslöshet

 

griper tag i mig

gräver in sina

vassa klor

 

drar och sliter

 

river mig itu

och det

hörs inte

 

ett ljud

 

meningslösheten

är gråtyst

innan den

 

blir svart




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-21 09:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan...
2008-09-21

  Ilona _L
Väl beskrivet!
Vet att det kan kännas så mellan varven, absolut.
Men jag försöker tänka att allting trots allt... har en mening.
Kram
2008-09-21

  Lejonhjärtas poesi
Ja, man kan också undra om meningslösheten verkligen har någon mening och i så fall vilken?
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP