Hör barndomens hårda dom eka nu. Du får inte vara med för din pappa är död" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hör barndomens hårda dom eka nu. Du får inte vara med för din pappa är död


Inte längre med

 

får inte vara med
är inte delaktig

 

- sammanhangslöst -

 

lever jag
vid sidan om

 

- outsiderliv -

 

fick jag på köpet
att gå sönder i

 - saknadslängtan -

 

var inte
tillräckligt

- mista allt -

 

ska suga ut
mer ur min

- ynkedom -

 

att inte
vara med

- är det att vara mot -

 

upplevs man som
om man är mot

- så är man inte med -

 

det finns ingen
mer att vara

- tillsammans med -

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-21 10:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vemodsvackert.
2008-09-21

  Michaela Dutius
Så ödslig och förtvivlad dikt- men mitt i allt så otroligt vacker....
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP