Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monolog 3

 

ni som inte längre

räknar med mig

som låter mig sitta här

bäst jag vill

 

ni måtte tycka

lika illa om mig

som jag gör

själv

 

och hur ska jag

kunna förlåta

er när jag inte

förlåter mig själv

 

kanske om ni

bad mig om det

kanske det skulle

öppna porten




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-21 11:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ett vet jag med säkerhet att jag älskar Dig och önskar av hela mitt hjärta att jag kunde göra mer för Dig Ulla. Just idag känner jag mig som Erik L beskriver i "Nu har du löpt linan ut"
2008-09-21

  jardan
Så starka rader som rör,önskar ett litet halmstrå att hitta vägen ut
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP