Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För nu gråter alla änglar inom mig

Natt i staden.
Han och jag.

Hur kunde det bli så fel.
Jag föll för fel känslor.

Så kom du och gjorde mig glad för en stund.
Du var lite drucken men ack så glad.

Du hälsade på honom.
Han hälsa på mitt förflutna.

Hejdå.

Han och jag gick iväg.
Det borde varit du och jag...

Jag grät...

Förlåt.

Jag älskar ju dig!




Fri vers av vinternatten
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten