Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lady isle


rysk roulett är mindre obscent i mörka rum

bland höstlöven hade du vårstädat & givit rum för dina ursäkter

du log som om världen skulle finnas
för alltid

hallucinationer om din värld;
fri från taggtråd

att lossa på skruvarna vore något






de spelar rysk roulett med mig för att de
vet att jag utmanar mina känslor

jag har tröttnat på vackra krig
& väntar in dålig karma

som det kallas






världen rapar upp smaken av min signatur
efter att ha läst lyrik om
sanningen










det är mindre obscent i mörka rum
för att vi alla har förlorat oss själva




Fri vers av Frederick
Läst 470 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-22 18:21



Bookmark and Share


  *Camilla*
Den här var verkligen så ärlig.
Så otroligt bra, att jag inte vet vad jag ska
säga, hur jag ska uttrycka, hur jag ska ta mig till väga.

Oj.
Verkligen.

Du är talang. det är det jag säger. det är så det är.
2008-09-24

    ~maria~
vackert, vackert!
2008-09-22

  Nina Ahlzén
Jag tycker om din dikt, det mörka. Önskar dock du kunde skriva ut "och" istället för att använda &, men det e ju jag det...
2008-09-22

  KevinBroberg
Varenda jävla rad du skriver är så fin,
det här är bland det bästa jag har läst på Poeter.se.

Hade tänkt att skriva första delen som ett citat och kommentera med ordet underbart. Men när jag läste vidare höll det samma klass hela vägen.

Tack.
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Frederick
Frederick