Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan på okänd mark har tagit slut.

För många ord har lämnat min mun.

För många känslor har fått finnas fritt.

För mycket ärlighet har leverarts.

Visste och borde ha förstått bättre.

Så nu...stänger jag min dörr.

Blir den jag alltid varit, den jag känner, den om väljer.

Den som kan själv.




Övriga genrer av Trollsländan
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-21 14:37



Bookmark and Share


    Elton John
Ensam är stark ... något jag fått lära mig på min resa de senaste två månaderna är så är inte fallet ... leta inte fel ... sök lösningar ... du skriver bra vännen ...
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Trollsländan
Trollsländan