Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denn gillar jag     Har alltså inte skrivit den


Blommig vänskap

 

 

sådde några blommor, en för varje vän

Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en

Det blev höst och vinter och blommorna de dog

Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log

Sen kom regnet med moln stora grå

Nästa gång jag fann dem så var det bara två

Sen kom solen med allt ljus den har

Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar

Du härdades i solsken, du drunknade i regn

Men en sak är säker, du är en riktig vän




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 752 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-09-21 15:39

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    embraceme
Hör förut, den är bra! yes, yes!
2009-09-12

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Med Gröna Fingrar Tager Jag Mig Ann Detta Frodiga Stycke-
2008-09-26

  Angeldust
Den har jag läst förr, och den kan man läsa om och om igen!! Tack för den / kram Tinny
2008-09-24

    marie tries
Oj den var jättfin!
En som man skulle kunna ge bort till nån.
2008-09-22

  kärleks ängel
en San vänskap
2008-09-22

    ej medlem längre
Så fint, så vackert, blir nästan mållös!
Kram!
2008-09-22

    sajo
Gillar denna dikt mycket. Precis som då min far gått bort och det visade sig verkligen vem som var mina vänner och fanns då jag så väl behövde dom. (lätträknade kan jag säga).
2008-09-21

  glasblåsarblå
gud vad fin:D
precis så är det!
2008-09-21

  nina DeBono
"Rys över hela kroppen"! // nina
2008-09-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
En riktig vän
kommer igen
står kvar
när alla
andra
drar...
2008-09-21

  Havsbris
;o) ;o) ;o)

mer säger jag inte,
helt otroligt vackert!!!

@---,----`-------
2008-09-21

  Anders Nordlander VIP
Just det, riktiga vänner klarar det mesta
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP