Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting och utan

syre genom fönster
utanför inget liv

här inne lever lögnen
smäktande brun
lämnar inga spår

längtan dog igår
hoppet fanns aldrig till


snälla, ta bara min hand
jag orkar inte längre...




Övriga genrer av Din Mormor
Läst 507 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-21 17:20



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Min bild som dina ord målar blir sprucken livslögn, överleva.

Eva
2008-10-05

  Prometeus
Hoppet är som en fladdermus som desperat flaxar mot fängelsehålans väggar.

Och där inne lever lögnen.
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor