Tänkt att kunna tolkas på många sätt!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu

Tänkt att kunna tolkas på många sätt!




Innanför - utanför

 

inte förrän jag

står utanför ser jag hur

det är innanför




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-21 19:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sååå sant.
Applåd och bokmärke.
2008-09-21

  Gunilla VIP
Eller tror mig se
hur det tycks vara,
färgat av min egen
längtan.
2008-09-21

    Scribble
Looking from the outside - in!
så tänkvärd och rätt! Tack!/S
2008-09-21

  * Ammi *
alldeles rätt så ..
2008-09-21

  Regular
Mycket bra och tankvärd text
Applåd o bokmärke
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP