Tack till min bollplank som har varit med på mina funderingar kring dessa begrepp. Ni hjälper mig vidare hela tiden.....ni underbaringar!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack till min bollplank som har varit med på mina funderingar kring dessa begrepp. Ni hjälper mig vidare hela tiden.....ni underbaringar!




Nu vet jag varför

 

alltid positivt generöst hjälpsam

och social

det gillades av många och min älskade

deltog för fullt

vi gav mycket av oss själva båda två och jag

undrar om

han hade blivit lika ensamlämnad om rollerna

vore ombytta

 

hade han fått leva som eremit eller hade han

som karl

fått ett annat bemötande av vännerna

som vi

har skämt bort och vants vid vår generösa stil

och nu

när jag behöver andras generositet mot mig

ja då

lämnar de mig och vänder mig ryggen

för det

hade de inte räknat med och då anser de att

jag

har förändrats och är mig inte lik och vem vill då

 

umgås - med en vän som inte är som förr

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-21 19:43



Bookmark and Share


  Yvonne
En undran som jag själv ställt mig en gång i tiden. Men det är lönlöst att fundera, man får aldrig något svar på den frågan.
2008-09-22

  Karl-Bo Lundstedt VIP
upprättelse är på
väg....SÅ ÄR DET!!!
APPLÅDER för denna
starka text....
kb
2008-09-22

  Ilona _L
Den vänskapen är inget att ha, tror jag.
Som inte ser dig för den du är!
Känner igen det från mitt tidigare liv som gift. När vi skilde oss var det inte så kul att bjuda någon av oss på "parmiddag".
Vilket sjukt uttryck egentligen!
2008-09-21

  Gunilla VIP
'Femte hjulet under vagnen,
någon som påminnner om
livets skörhet,'
det finns säkert lika många förklaringar
som människor
till varför ensamheten
efter partnerns bortgång
eller efter skilsmässan
är så stor.
Du håller nu på
att lära känna nya
vänner, dina vänner!
Lycka-till-kram!
2008-09-21

    Scribble
Det kan även vara så efter en skilsmässa också,
plötsligt är man övergiven, ingen bryr sig längre,
inget är som förr. Men, djupt andetag, du klarar!!!
Det är de andra som är förlorare./S
2008-09-21

  Bibbi VIP
En fruktansvärd och grym inställning att Du inte skulle duga nu.
Jag tror Din älskade skulle ha reagerat som Du i sorgen och saknaden efter Dig hade han också blivet en annan.
Efter Din förvandlingsprocess har Du så oändligt mycket att ge men Du kommer nog att få en ny målgrupp av sådana som är i samma sits som Du.
2008-09-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja detta kan man
fundera på länge
hur det så, kan gå
och bli... Varför
undrar vi, person
som person...
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP