Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om Prinsessan Lätts Kärleksbekymmer





Prinsessan Purra Lätt

ägde både vett & etikett 

åt omelett

så hon blev mätt

men då kom kapten Dunder

& gjorde en blunder

Kysste lilla Purran så hon gick sönder


Lilla Purra Lätt! Lilla Purra Lätt!!

Lilla Purra Lätt hamnade på Sjukhus

Hon gick liksom isär i ett Kärleksrus

På avdelningen hördes ett sus


Det är Prinsessan Lätt som är här!

Nu har hon träffat någon igen och blivit kär...

Se den släkten tål inte kärlek den

Speciellt inte heta hårdföra män

Då kommer alltid den själen i kläm


Vad kan vi göra för Sessan Lätt??

Undrade läkarna på avdelning 88

På hennes sårbarhet det får vara någon slags måtta!

Och medpatienterna gick inte alls till reträtt


Ohh vår älskade Sessa

Vår vidunderliga sköna Prinsessa

Vi ska hålla en Kärleks~Mässa

Se till att Din själ

äntligen kan må väl

trots att Kapten Dunder är Dej hack i häl...


Lilla Purra

låg & kurra

För livet hade slutat snurra

Äntligen var Hennes själ hel

Hon längtade efter närhet & kel

Hon var inte alls längre något stel


Halva kungadömet

äntrade sjukrummet

med blommor & kanonader

så vår lilla Sessa nästan fick spader


Kapten Dunder sov över

& gav henne vad hon fattade att hon behöver

Han kom med sitt praktstånd

strax efter att läkarna gått sin rond


Purran hon kom & hon kom...

Ja som hon kom!

Kaptenen bjöd på finaste rom

Dom älskade hela natten lång


Hemma på Hennes slott

fortsatte de älska romantiskt & rått

Erotiken lekte & livet var gott

Äntligen fick de skörda det dom sått

Så slutar vår saga... Hot Hot Hot! 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-21 21:29



Bookmark and Share


  mare VIP
helt ljuvlig saga....njutbar :))
2008-09-22

  glittertindra
ja, det var en saga som hette duga, men ingenting för barn... :)
2008-09-22

  K*
Haha, 'dansbandsrim' men såklart mycket mycket roligare och med en rejäl tråd i rött :) Alltså, den här skulle kunna bli en visa
2008-09-21

  coffe
fantastiska ord val med fantasi..c
2008-09-21

    Bellissima
Ha ha ha! Hur bra som helst! :)) Tack för kvällens bästa garv!
2008-09-21

  Johan Bergstjärna VIP
2 kommentarer från 1:a publ.

~Xx#~N~#xX~
:)
*****************************
Carl Thomas
Du är underbar! Najs shit dear lover!
2008-09-21

  Lyckohäxan Enediel
Haha en underbart rimmad saga det här :) Jättekul :)
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP