Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast min Älskade vet





Jag skickades runt till läkare & expertis

Men ingen blev riktigt klok på mej

Det fanns inga mätbara fysiska fel på mej

Alla värden OK


Min Älskade

kom till min sjukbädd


Hon

Endast Hon

vet vilken sjukdom jag lider utav.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-21 21:59



Bookmark and Share


  glittertindra
då när de bara vet... det är då det lindrar...
2008-09-22

  Blåbäret
Hon...bara hon vet...fint...
2008-09-21

  Michaela Dutius
vacker och berörande- hur kärleken vet det exeprterna missar
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP