Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt

God natt min värld det är dags nu.

God natt mina änglar, dröm söta drömmar.

God natt mitt hjärta, glöm din onda dag.

God natt mitt jag, försök att glömma.

God natt min värld, låt mig få sova nu.




Övriga genrer av Trollsländan
Läst 433 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-22 00:08



Bookmark and Share


  Blåbäret
önskar god natt med skön sömn...
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Trollsländan
Trollsländan