Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupare





Djupare in i den förtrollade skogen

växer det mörkblåa tulpaner

i stora mattor

&

en sång hörs

från det djupare djupet

Vi stannar upp & lyssnar

Fåglar sätter sej på våra huvuden

Lodjur lägger sej & spinner vid våra fötter

Skogen vibrerar av en salig glädjes ljus

Vi lägger oss i en mossa

& somnar skönt

Nästa morgon vaknar vi

vederkvickta helade

&

vandrar ännu djupare

in i den underbara skogen.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-22 06:22



Bookmark and Share


    Bellissima
Härlig dikt!
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP