Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av Dig är som en våg






Att ställa frågor

som bara kan besvaras

med tystnad

och

att vara helt tysta

läppar mot läppar

själen mot själen


men


Mitt hjärta har blivit vind

för våg

och börjat att blåsa


Hjärtat i bröstet

har börjat att dö




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 601 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-09-22 14:20



Bookmark and Share


  issac.a.m
Mitt hjärta har blivit vind
för våg
och börjat att blåsa
Hjärtat i bröstet
har börjat att dö
läser...läser...dina ord berör...
2009-03-18

  anits VIP
Vemodigt och vackert
en underbar bild
2008-09-23

  Elaine.S VIP
Saknad och smärta, och "hjärtat" som famlar i vinden
2008-09-22

  Alfie M
Otroligt sorgligt och fint.
2008-09-22

    Ken Cassel
Kanoners min älskade vän

*Mer leenden*
2008-09-22

  Fånga dagen
Väldigt vackert skrivet :)
2008-09-22

    Ken Cassel
Mitt hjärta har blivit vind för våg
och börjat att blåsa

Kramar i massor till dig min älskáde vän
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic