Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vintern kommer och jag fryser nu. Ingen värmande sol bara kylakylakyla


Musik i min verklighet

Det här är min verklighet
Jag vägrar höra att ni nekar
dess existens
I ett ångestfyllt tillfälle
jag gråter
piano spelas och andra
gråter åt mej
som en film, inget mer
att just när jag är tragisk
faller höstlöven mitt i en
sommardag
vintervindar sveper mitt hår
och kylan gör mina tårar till
kall snö
faller som flingor till marken
når ner och smälter
Hör ni pianot
Ser ni löven
känner ni kylan
från någon okänd som går
förbi
Jag är trött på att ingen stannar
frågar hur jag mår och hör piano
fångar ett löv som faller och ger det
till mej
vem ser
vem förstår
vem hör
denna sorgliga piano




Fri vers av Omhimlenvoreblå
Läst 316 gånger
Publicerad 2008-09-22 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omhimlenvoreblå
Omhimlenvoreblå