Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Absolut inte klar än. Lite poetry slam här, försökt skriva ner det så gott det går. Usäkta stavningen.


Knark atleter!

Jag skulle kalla det, prioriteter i minioriteter, gå era dretans tvåhundradelarsmeter och känn er som riktiga atleter.

Men jag skulle kalla det doping.

För fy tusans för håriga djur, kvinnomustacher, vilken manstjur,
med hormoner i spratt på tur, humörsvängningar på lur.
Ni kommer inte ens veta vad ni heter, dretans prioritet, minoritet, tvåhundradelsmeter atleter!

Knarka ni.
Det är inte jag som blir manröstad, plattbröstad,
nedröstad för fy för i tusans för knark och droger i era meningslösa fråger om vad det gör med er.

Klokunge, vill du bli man, gör en plastikoperation,
för förvirringen är stor i dessa stunder, då killar har menstration.

Och det är inte mitt fel att denna aggrition existerar,
levererar, attraherar knark och droger och meningslösa fråger.
Jag skiter i namnet!

Jag skiter i hur ni röker det, när ni röker det, vart ni röker det
för snart skiter jag i allt.
Jag skiter i att ni skulle förbättra er,
förbättra er genom prioriteter, era dretans prioriteter i minoriteter,
dretans tvåhundradelarsmeter atleter!

Jag skiter i vad ni heter!
Knark atleter.




Fri vers av P o e t r y S o f i e
Läst 892 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2008-09-22 17:24



Bookmark and Share


  KevinBroberg
Jag gillar det här, älskar ämnet du skriver om. Dopingpolisen borde ta tag i i knarkandet, det är nog inte så kul att träna i tolv år och komma tvåa för att en har sniffat pulver eller injicerat sörja.

Du har ett ruskigt tempo i texten, skulle vilja höra den uppläst på en scen. Tror att den här dikten skulle vara skitbra att läsa högt.

Applåd.
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

P o e t r y S o f i e
P o e t r y S o f i e