Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att slänga, men aldrig glömma

om man tänker, va det inte så svårt att glömma..
men en bild eller namnet räkte så var det kört..
tårarna sved och magaen knöt ihop sig.

Jag tänker detta ska inte glömmas men lite får man kasta bort
minen som man älskade och hatade, och slänga bort hans namn..

det är nog det svåraste, slänga bort hans namn..

Men en stark flicka måste klara det och jag har gjort det.




Fri vers av Sup3rm4n
Läst 273 gånger
Publicerad 2008-09-22 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sup3rm4n
Sup3rm4n