Foto Ulla T

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T

 




Sucka med mig

 

alla bergs gudar

vattendrags innersta väsen

trädstammars puls

havets hjärta

 

sucka med mig

 

fjärilars flykt

blåklockors stänglar

fåglars vingslag

gryningars älvdans

 

sucka med mig

 

sol och måne

vintergata

himlens alla stjärnor

moln som drar förbi

 

sucka med mig

 

piskande regn

vindar och storm

hagelskurar och

snöglopp

 

sucka med mig

 

du människa

som nyss passerade

vännen jag

längtat

 

sucka med mig

 

och ge

mig lite gemenskap

som tröst när

mörkret tätnar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-22 21:08



Bookmark and Share


  Yvonne
Vacker poesi. Gillar att du lägger in "sucka med mig" efter varje vers och kursiverar. Det ger hela dikten ett lyft. Vacker bild också.
Applåd.
2008-09-22

  Bibbi VIP
Skriver under på Regular här.
2008-09-22

  KristinaE
vacker - tröstens längtan - alltid!
2008-09-22

  KristinaE
vacker - tröstens längtan - alltid!
2008-09-22

  * Ammi *
men sucka mitt hjärta men brist icke ..
vacker vedmodstext som kryper inpå
2008-09-22

  Regular
suck! kan inte annat än sucka efter en sådan härlig bild och sinnligt skön text...men också...jag andas med dig då jag känner med dig min vän
Stor kram till dig idag!
2008-09-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dikt som tar
i en far, och har
håll i mig, för än
är jag här, kvar!
2008-09-22

    Lindizz
javisst behöver man tröst och gemenskap när mörkret kommer, och du målar med dina ord så vackert! Gillade denna mycket.
2008-09-22

  HQ
Vilken vacker text!
Ja visst behöver man lite extra tröst
när sommaren fryser till is och mörkret tätnar
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP