Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till antipoesigruppen


Sång för Gud~Britt





Ty känna

Ich liebe

Ann~Britt

(Hon hette Gud~Britt)

Välsignade strukturomvandlingars viskande solregn

Att både

Män att alltid

Se klart

In som före

Smek som attan

Gransus

 

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP