Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till antipoesigruppen


The Small Town Idiot





mannen som bara gick & gick & gick....


i & runt staden gick en man omkring

med blicken i marken

alltid var han tyst

fram & tillbaka på stadens gator

runt runt i yttertrakterna

mumlandes böner poesi... minnen

sjungandes lovsånger & förbannelser

han prydde sina kläder med blomster

& ibland kunde man få se honom le

sitt stora varma leende

en turistattraktion blev han till slut

det var då han började läsa upp sina

kärleksdikter

sina upprorsdikter...

sin kärlek & sitt hat spred han i ett

livgivande gnistregn

in i dom som ville ta emot

men sen gick han igen

gick & gick & gick...

vandrade hela dagarna.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-22 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP