Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till antipoesigruppen


Jävla solbög!





Astromegaflax & dess berörda stillhet

Som man ville in

Zingotrender över de fredlösas by

Jordbävningar & översvämning

Oceanernas strömomlopp stannade

& 95 % av allt liv utplånades

Hemma hos Professor Murdock

fortsatte dock coktailpartyt

som vanligt allt var frid & fröjd

Men vadårå??

Ja hurså?

Ska du säja!

Ha ha ha!

Ja skratta du bara!

Solbög! 

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 23:36



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

hahaha . . . ja dessa solbögar som
skiner i sin egen glans av ett så
stilla förångat EGO hehehe . . .

****************************
2008-09-25

  K*
Hahah - - vafan är en solbög ? :D

Är det detsamma som typ putsbög ( en som putsar vansinnigt mycket på sin bil/ mc ) ?
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP