till antipoesigruppen" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till antipoesigruppen


Utan Trosor I Tyrolen




& att som före

i dess hägerverk

bullfest bullfet

smisk & smask

i dess moderatare formfrihet

ack som om det borde ha hänt

men det var precis som om

gud~britt!

vi behöver dej i detta övermått av

soltorkade småtomtars mumlande

briljanterna kroppsvisiteras ingom i lombom

en strax lungartär

ludvig den 14:s hovpatrull

som sjöng genom århundradena

tjingå gangoolium stråkkvartett vanligt folkvett

baaberiiba babalien alienationsinstitutet tutet tutet

men i drömmen bildades kärlek

jaha...! ja ja! jo jo....

transgabardin i strålstorlek

som skrek och strålade i förorterna

allt som nyss

allt som kunde

alla älskande pars lysande ögon

i dess underjordiska saltgrottor 

begynnande värmekurvors automekanismer

& vi dansar vidare ~ bländade av mörkerljuset.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP