Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter slutet

 

det som återstår är

artighetsfraser

 

precis som 

förr i tiden

när herrarna

artigt lyfte

på hatten för alla

de mötte

och man bytte

ett ord om vädret

förhörde sig om

fruns hälsa

och gick vidare

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-23 00:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag ger inte mycket för denna typ av "artighet"
2008-09-23

  korpfjäder
Om artighet är kyla och avstånd... eller om det är ett sätt att visa vänlighet..
Allt hänger väl på intentionen antar jag.
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP