Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet ~ det levande Livet



Ut ur mamma med ett: Ahhhhhhhhhhh!


Några ögonblick senare:


Kistlocket slår igen & in i ugnen.


Så fort går livet.


Vi är i princip redan döda.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-23 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP