Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Mats H, försöker jag mig på en rimmer


Vilseledande manöver

 

en vän ska vara rak

inte säga ett och mena något annat

det blir ju inte samma sak

av det och kan bli rent förbannat

 

feltolkat och uppochner

och frågan hur du mår

blir tagen för hin ondes hår

och ingenting blir vad du ser

 

det vore ju så enkelt och så lätt

att tala ärligt om det man sett

annars blir det gärna vilselett

fast det kunde blivit rätt 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-24 18:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, varför krångla till allt?
Applåd!
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP